Σάββατο 28 Μαΐου 2011

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ προβολή του ΑΘΩ σε μέλη του ΑΒΤΤΑ

Πριν λίγες ημέρες, 15 τουριστικοί πράκτορες μέλη του ΑΒΤΤΑ (Σύλλογος Τουριστικών Πρακτόρων & Γραφείων Βουλγαρίας), επισκέφθηκαν την περιοχή του Άθω Χαλκιδικής, μετά από πρωτοβουλία και πρόσκληση του Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης προ του Άθω και του γραφείου Ε.Ο.Τ. Βουλγαρίας.

Στόχος της επίσκεψης αυτής, ήταν η γνωριμία των μελών με όλες τις προσφερόμενες τουριστικές μορφές της περιοχής, οι οποίες είναι ποικίλες και έχουν σημαντικό τουριστικό, πολιτιστικό, θρησκευτικό και φυσιολατρικό ενδιαφέρον, καθώς και με τις παρεχόμενες υπηρεσίες των ξενοδοχειακών και τουριστικών της επιχειρήσεων.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης πραγματοποιήθηκε επαγγελματικό workshop, στο οποίο οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία και τη δυνατότητα να εξετάσουν ενδεχόμενες προοπτικές νέων συνεργασιών, δεδομένου ότι το ενδιαφέρον των φιλοξενούμενων ήταν έκδηλο από την αρχή μέχρι το τέλος της 4ήμερης επίσκεψης.

Στο αποχαιρετιστήριο δείπνο, το οποίο τίμησε με την παρουσία της η εκπρόσωπος του ΗΑΤΤΑ και του HAPCO, κ. Δέσποινα Αμαραντίδου, δόθηκε έμφαση στον ρόλο των συνεργασιών ανάμεσα σε ομοειδείς φορείς και τέθηκαν οι βάσεις για το σχεδιασμό κοινών δράσεων προώθησης τουριστικών σχεδίων.

«Στόχο μας συνεχίζει να αποτελεί η (προς κάθε κατεύθυνση) ποιοτική αναβάθμιση της περιοχής μας», αναφέρει σε δήλωσή του ο Αντιπρόεδρος του Οργανισμού, κ. Κώστας Παπαγεωργίου και συνεχίζει : «χτίζουμε την τουριστική μας προβολή πάνω σε υγιείς συνεργασίες, με κριτήριο το μέγεθος και την ποιότητα της επαγγελματικής απόδοσης. Θέλουμε το οικοδόμημά μας να είναι στέρεο και δυνατό, ώστε να αντέξει στον ανταγωνισμό και να μεταφέρει αισιόδοξα μηνύματα τους ευρωπαίους για το διαφοροποιημένο τουριστικό προϊόν που προσφέρουμε».
www.psema.gr
www.mountathos.gr

παρουσίαση θέματος
Όλγα Βουτσικάκη

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα