Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Σε κρίσιμη κατάσταση ο παρολίγον ΑΥΤΟΧΕΙΡΑΣ καταδρομέας

Στον ανθό της νιότης του, δεν άντεξε την πίεση και το άγχος της στράτευσης... Ήταν στιγμές που αισθανόταν "ξένος" στον τόπο του. Ο νεαρός στρατιώτης των ειδικών δυνάμεων έστρεψε το όπλο (m16) πάνω του την ώρα που εκτελούσε τη σκοπιά του και επιχείρησε να αυτοκτονήσει. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του psema.gr ο 23χρονος...



ήταν στη σκοπιά στη ρεντίνα και εκτελούσε το νούμερό του... 

Ξαφνικά ακούστηκε ο πυροβολισμός και η περίπολος τον βρήκε αιμόφυρτο στη σκοπιά. Μεταφέρθηκε στο 424 ΓΣΝΕ όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη εγχείρηση.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες ήταν απόπειρα αυτοκτονίας, ενώ η σφαίρα τρύπησε το θώρακα και πέρασε δίπλα ακριβώς από την καρδιά , σχεδόν "γλειφωντάς" την και προκαλώντας σοβαρή ζημιά. 

Μετά όμως από "υπεράνθρωπες" προσπάθειες των γιατρών οι οποίοι τον χειρουργούσαν από τις 3 30 τη νύχτα μέχρι και τις 11 περίπου το πρωί, κατάφεραν να τον σώσουν κυριολεκτικά και να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο νεαρός ομογενής από την πρώην Σοβιετική Ένωση νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής παρακολούθησης. Για ότι νεότερο το psema.gr θα επανέλθει.

Ετικέτες , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα