Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

"Σήμερα ΠΑΜΕ πάλι ΠΛΑΤΕΙΑ" (LIVE με ήχο από το ΣΥΝΤΑΓΜΑ)

Τήρησαν την υπόσχεση τους για δεύτερη μέρα και δίνουν ραντεβού σήμερα οι χιλιάδες Αγανακτισμένοι Έλληνες, που αψήφησαν την καταρρακτώδη βροχή και συγκεντρώθηκαν χθες Πέμπτη μπροστά από τη Bουλή για να διαδηλώσουν ειρηνικά κατά του Μνημονίου και της κυβερνητικής πολιτικής. Το psema.gr μετέδωσε ζωντανά όλη την ημέρα τις εξελίξεις από την συγκέντρωση στο Σύνταγμα... Σήμερα λόγω της αργίας του Σαββατοκύριακου προβλέπεται να γίνει κυριολεκτικά χαμός! Δείτε ΖΩΝΤΑΝΑ και σήμερα το Σύνταγμα από το psema.gr


Χιλιάδες νέοι άνθρωποι με μουσική υπόκρουση από κρουστά και τύμπανα που κρατούσαν στα χέρια φώναζαν συνθήματα στην πλατεία Συντάγματος. Σε τακτά χρονικά διαστήματα μάλιστα, οι διαδηλωτές γιούχαραν και φασκέλωναν τη Βουλή, ενώ δεκάδες ήταν τα λέιζερ που στρέφονταν προς το κοινοβούλιο.

«Δεν τα φάγαμε μαζί», «Ψωμί, παιδεία, ελευθερία, η χούντα δεν τελείωσε το 73'», «Δεν πουλάμε τα λιμάνια, δεν πουλάμε τη ΔΕΗ, πουλάμε το μπ.. που λέγεται Βουλή», «Αλήτες ευρωπαίοι εδώ είναι Ελλάδα, αν θέλετε θα ζήσουμε ξανά με φασολάδα» ήταν μερικά από τα πιο... ευπρεπή συνθήματα που φώναζαν οι διαδηλωτές, ενώ την τιμητική του είχε και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, για τον οποίο ακουγόταν το σύνθημα: «Ένα ελικόπτερο για κάθε υπουργό και για τον Πάγκαλο φαλαινοθηρικό».

Για να δείτε ζωντανά τη συγκέντρωση στο σύνταγμα πατήστε ΕΔΩ

www.psema.gr

Ετικέτες , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα