Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

«Πικ-Νικ στο γρασίδι» στην ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

Πρωτότυπη πρωτοβουλία που θα δώσει ένα ξεχωριστό χρώμα στο κέντρο της πόλης! Την ερχόμενη Τετάρτη 1η Ιουνίου, από τις 3 το μεσημέρι, η Πλατεία Αριστοτέλους θα μεταμορφωθεί σε ένα τεράστιο χώρο αναψυχής για το μεγαλύτερο «Πικ-Νικ στο γρασίδι» που θα έχει διοργανωθεί στη Θεσσαλονίκη. Η συγκεκριμένη δράση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο...

της γνωστοποίησης και της ενίσχυσης της υποψηφιότητας της Θεσσαλονίκης για τον τίτλο της «Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας 2014».

Η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Χώρων Πρασίνου θα καλύψει το χώρο της Πλατείας Αριστοτέλους από την οδό Μητροπόλεως έως τη Λεωφόρο Νίκης με χλοοτάπητα. 

Οι εθελοντές της Ομάδας Διεκδίκησης και η Αντιδημαρχία Νεολαίας, Αθλητισμού και Εθελοντών θα φροντίσουν για τον διασκεδαστικό, νεανικό, παιχνιδιάρικο χαρακτήρα της δράσης.

Καλεσμένοι, συμμετέχοντες και συνδιοργανωτές του Πικ Νικ είναι όλοι οι νέοι της πόλης και όλες οι δημιουργικές ομάδες που σχετίζονται με το παιχνίδι, τη μουσική, το χορό κτλ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Χώρων Πρασίνου και της Αντιδημαρχίας Νεολαίας, Αθλητισμού και Εθελοντών «παίρνουμε το γνωστό ταπεράκι της μαμάς, επιτραπέζια παιχνίδια, μουσικές, όργανα αθλοπαιδιών και ότι άλλο φανταζόμαστε ότι χρειάζεται για ένα ζωντανό Π ι κ Ν ι κ και Κ Α Τ Ε Β Α Ι Ν Ο Υ Μ Ε ΣΤΗΝ Π Λ Α Τ Ε Ι Α!!!»

Ετικέτες ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα