Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΔΕΚΑ συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη για 292 (!) κιλά ΚΟΚΑΪΝΗΣ

Πρωτοφανής υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών. Τεράστια ποσότητα του ακριβότερου ναρκωτικού, της κοκαϊνης επεχείρησαν να εισάγουν μέσω της Θεσσαλονίκης στην ευρωπαϊκή αγορά, μέλη διεθνούς κυκλώματος εμπόρων του "λευκού θανάτου". Πρόκειται για 292 κιλά καθαρής κοκαΐνης από την Παραγουάη που... 

έφερε, στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη, πολυμελές διεθνές κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών, που εξαρθρώθηκε από τις διωκτικές αρχές της χώρας.

Οι αρμόδιες αρχές συνέλαβαν νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης δέκα άτομα, μέλη του κυκλώματος. Η σύλληψή τους έγινε στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Ανάμεσά τους είναι τρεις Αργεντινοί -μεταξύ αυτών και μία γυναίκα- τέσσερις Έλληνες, δύο Αλβανοί και ένας Κύπριος.

Να σημειωθεί ότι τα ναρκωτικά η αξία των οποία εκτιμάται ότι στην πιάτσα κοστίζουν πάνω από 12 εκατ. ευρώ, βρέθηκαν τον περασμένο μήνα σε κοντέινερ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Η ποσότητα ήταν τοποθετημένη σε εμπόρευμα που περιείχε ξυλεία δαπέδου και είχε ως υποτιθέμενο προορισμό τη γειτονική Βουλγαρία.

Ετικέτες , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα