Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Δείχνουν τα... ΔΟΝΤΙΑ τους οι Δημόσιοι Υπάλληλοι

Απορρίπτουν ως επιλογή τη λευκή απεργία οι δημόσιοι υπάλληλοι και προσανατολίζονται στην πραγματοποίηση στοχευμένων ενεργειών που θα έχουν ως άμεσο αποτέλεσμα να επιτύχουν σημαντικά πλήγματα στην κυβέρνηση στην πολιτική της, αρχής γενομένης από την μη είσπραξη των φόρων, όπως επεσήμανε στο MEGA ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, κ. Σπύρος Παπασπύρου.

Στόχος τους είναι όπως τόνισε να μην προκληθούν επιπλέον προβλήματα στους πολίτες.«Πρέπει να σταματήσουν οι περικοπές σε μισθούς και συντάξεις. Πρέπει να μπει ένας φραγμός», ανέφερε ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, τονίζοντας ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι αναμένουν συγκεκριμένες προτάσεις από την κυβέρνηση.

Για την καθυστέρηση που υπάρχει στο εφάπαξ των δημοσίων υπαλλήλων ο κ. Παπασπύρος τόνισε ότι ο χρόνος αναμονής είναι πάνω από τρία χρόνια, ενώ πρόσθεσε ότι μέχρι το τέλος του χρόνου οι αιτήσεις θα ξεπεράσουν τις 50.000.

Ο ΓΓ της ΑΔΕΔΥ, κ. Ηλίας Ηλιόπουλος, μιλώντας στο ραδιόφωνο ΒΗΜΑ FM, τάχθηκε κατά του μέτρου που προβλέπει τη δυνατότητα άδειας πέντε ετών, άνευ αποδοχών, στο Δημόσιο. «Υλοποιείται νόμος, για τον οποίο είχαμε εκφράσει τις χειρότερες αντιρρήσεις. Πρόκειται για ακατάλληλη και απαράδεκτη τακτική», είπε χαρακτηριστικά.

Ετικέτες , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα