Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

ΑΙΧΜΕΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ για την κλήση σε απολογία

Την ελπίδα να κινηθούν γρήγορα οι διαδικασίες, από την πλευρά της δικαιοσύνης για την υπόθεση της υπεξαίρεσης, εκφράζει ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασ. Παπαγεωρόπουλος, ο οποίος επαναλαμβάνει ότι η διοίκησή του αποκάλυψε και έστειλε την υπόθεση στον εισαγγελέα. Παράλληλα ο πρώην δήμαρχος υπερασπίζεται το έργο του, το οποίο όπως σημειώνει «δεν αμαυρώνεται με τίποτε»


«Ελπίζω οι διαδικασίες να κινηθούν σύντομα έτσι ώστε επιτέλους να αποκαλυφθεί πλήρως η αλήθεια και να σταματήσει η γκεμπελική προσπάθεια κατασυκοφάντησης μιας ενέργειας της «Διοίκησης Παπαγεωργόπουλου» την οποία οι πάντες έπρεπε να χειροκροτούν» τονίζει σε ανακοίνωσή του.

Αναφορικά με το γεγονός ότι, σύμφωνα με δημοσιεύματα, αναμένεται να κληθεί από τον Ανακριτή για κατάθεση, αν και στην τελική έκθεση της Οικονομικής Επιθεωρήτριας δεν συμπεριλαμβάνεται στα «εξετασθέντα πρόσωπα», ούτε στα «εμπλεκόμενα πρόσωπα», ο κ. Παπαγεωργόπουλος σχολιάζει: «Ίσως ορισμένοι θέλουν να κάνουν υποδείξεις και να δώσουν κατεύθυνση στην Ελληνική Δικαιοσύνη, κάτι το οποίο βεβαίως δεν θα κάνω εγώ διότι τρέφω απόλυτη εμπιστοσύνη προς αυτή».

Ο κ. Παπαγεωργόπουλος υπερασπίζεται το έργο του, το οποίο όπως σημειώνει «δεν αμαυρώνεται με τίποτε». «Οι γνωστοί κύκλοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι το έργο της «Διοίκησης Παπαγεωργόπουλου» δεν αμαυρώνεται με τίποτε. Είναι γνωστό στους Θεσσαλονικείς, το βλέπουν κάθε μέρα μπροστά τους και το χαίρονται. Και βεβαίως κάνουν συγκρίσεις και με το σήμερα…»

Ετικέτες , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα