Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ που "καίει" τον στραγγαλιστή

Χθες το πρωί ο νεαρός πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα Πρωτοδικών, ο οποίος τον παρέπεμψε στον ανακριτή με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της περιύβρισης νεκρού, από τον οποίο ζήτησε και πήρε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί. O 25χρονος χτύπησε, στραγγάλισε και στη συνέχεια...


πέταξε την 23χρονη κοπέλα του σε αρδευτικό κανάλι στην Κερκίνη Σερρών, όταν εκείνη του ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους.

Οπως είπε στην «Espresso» η συνήγορος υπεράσπισης του 25χρονου στρατιώτη Κυριακή Μπακιρτζή: «Ο πελάτης μου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να μπορέσουμε να ετοιμάσουμε την απολογία του μέχρι την Παρασκευή. Παράλληλα ανέφερε ότι είναι σε πολύ άσχημη σωματική και ψυχολογική κατάσταση και για τον λόγο αυτόν ζήτησε να μεταφερθεί σε τριτοβάθμιο νοσηλευτικό ίδρυμα και συγκεκριμένα στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο προκειμένου να αποφύγει περαιτέρω επιβάρυνση της ψυχικής υγείας του».

Επίσης επισήμανε ότι η οικογένειά του τρέμει στην ιδέα ότι ο νεαρός μπορεί να επιχειρήσει να δώσει τέλος στη ζωή του: «Ο ανακριτής επιφυλάχθηκε να απαντήσει και γι’ αυτό θα κρατηθεί προσωρινά στη Στρατονομία. Εκεί θα τον επισκεφτεί γιατρός από το 424 και αν εκείνος κρίνει ότι είναι απολύτως αναγκαίο να μεταφερθεί, τότε αυτό θα γίνει άμεσα».

Η δικηγόρος του 25χρονου σημείωσε ότι πρόκειται για ένα άτομο ευαίσθητο, που δεν είχε καμία πρόθεση να σκοτώσει: «Η πρώτη μου επαφή με τον πελάτη μου δεν μου έδειξε σε καμία περίπτωση έναν δολοφόνο που αφαιρεί ζωές εν ψυχρώ. Δεν είχε καμία πρόθεση να σκοτώσει το κορίτσι, το αγαπούσε πραγματικά και επιθυμούσε να κάνει μαζί του οικογένεια».

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε ο δράστης στους αστυνομικούς, όταν το θύμα τού ζήτησε να χωρίσουν, εκείνος θόλωσε, με αποτέλεσμα να τη στραγγαλίσει, να της βάλει φωτιά και να την πετάξει στο κανάλι.

Οι ισχυρισμοί του όμως έρχονται σε αντίθεση με τα ευρήματα από τη νεκροψία - νεκροτομή που διενήργησε ο ιατροδικαστής Μηνάς Γεωργιάδης, ο οποίος ανέφερε ότι ο δράστης κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα στην 23χρονη πριν την πνίξει!

Στο σώμα της άτυχης κοπέλας βρέθηκαν κακώσεις στα ζυγωματικά και στην περιοχή της μύτης και του φάρυγγα.

Επίσης ο κ. Γεωργιάδης διαπίστωσε ότι το θύμα έφερε μεταθανάτια εγκαύματα στον λαιμό και στον θώρακα, λόγω της φωτιάς που έβαλε ο 25χρονος στο πουκάμισό της!

Ετικέτες , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα