Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Προκαταρκτική έρευνα για τα προβλήματα αποκομιδής των σκουπιδιών στο δήμο Θεσσαλονίκης, παρήγγειλε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Ευάγγελος Μπακέλας.



 καταγγελίες και δημοσιεύματα στον Τύπο .Η έρευνα ανατέθηκε σε Πταισματοδίκη.

Τα προβλήματα στην αποκομιδή οφείλονται στο μειωμένο προσωπικό μετά τη λήξη των συμβάσεων όσων εργάζονταν στην καθαριότητα και την ανάληψη καθηκόντων μικρής μερίδας των νεοπροσληφθέντων συμβασιούχων.

Στην παρούσα φάση, ζητήθηκε η συνδρομή ιδιωτικών συνεργείων, ώστε να προστατευθεί το αγαθό της δημόσιας υγείας και να καθαρίσει η πόλη το συντομότερο δυνατόν, αλλά και για την αποκομιδή των ανακυκλώσιμων υλικών, υλοποιώντας αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.




Αφορμή για την εισαγγελική παρέμβαση στάθηκαν ...

Σημειώνεται πως το blog taxalia είχε ζητήσει την εντολή.

.psema.gr

1 σχόλια:

Τη 29 Μαρτίου 2011 στις 3:44 μ.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΑΥΓΑ ΔΕΝ ΒΑΦΟΝΤΕ.αυτο συμβενη με το θεμα τον απορηματων.αν υπηρχαν διαθεσιμα αμαξια τα σκουπιδια δεν θα ηταν τοσα πολλα.ειμαι εργαζομενος22χρονια και το λεο με την εμπειρια μου.οι αυτοι λιγοστοι εργαζομενοι εχουν την εβεσθισια και το φιλοτιμο αλλα δεν υπαρχη συντονισμος και καθε μερα μαζευοντε οι ιδιοι δρομοι.συγνομη που ειμε ανορθογραφος.σας ευχομε να μας κερδισετε με την πιοτητα που θα εχει το BLOG.

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα