Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ...ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Συγκέντρωση για την υποστήριξη στο ίδιο παλαιολιθικό γνωστό... μοντέλο "ανάπτυξης" της χώρας και υπέρ της πυρηνικής ενέργειας διοργανώνει η Οικολογική Κίνηση Θεσσαλονίκης.
Οι συμμετέχοντες θα φέρουν πικέτες και πανό που θα αναγράφουν συνθήματα, όπως: 
«Τα πυρηνικά εργοστάσια είναι ασφαλή!», «Όχι στα αυγά του πελεκάνου», «Χτίστε τώρα όλες τις προστατευόμενες περιοχές», «Μαζί τα φάγαμε τα λεφτά», «Κόψτε μας κι άλλο τους μισθούς», «Όχι στην ανακύκλωση – περισσότερα σκουπίδια στους δρόμους», «Ξηλώστε τους άχρηστους ποδηλατόδρομους που κλέβουν χώρο από το ΙΧ», «Η σιωπή είναι χρυσός – να το βουλώσουν όσοι αντιδρούν στην εξόρυξη χρυσού στη Χαλκιδική». Οι συγκεντρωμένοι ενδέχεται να προχωρήσουν και σε πορεία «αλληλεγγύης» και να καταλήξουν στο πρώην Υπ. Μακεδονίας - Θράκης, όπου, εκτός από ανάλογου ύφους συνθήματα, θα "ραίνουν" συμβολικά τους πολιτικούς που έχουν και είχαν στα χέρια τους τις τύχες της χώρας μας με λουλούδια και ροδοπέταλα, εκτός κι αν χρησιμοποιήσουν και τα κοντινά τους απορρίματα και κλούβια αυγά - ό,τι διαθέτει ο καθένας... Για την προετοιμασία της εκδήλωσης έχει οριστεί...
rendez-vous την Πέμπτη 31 Μαρτίου και ώρα 7:30μμ,στα γραφεία της ΟΚΘ,Φιλίππου 51. Καλεσμένοι όσοι θέλουν να συμβάλλουν με ιδέες και φαντασία στις πρακτικές και οργανωτικές λεπτομέρειες.

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα