Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ σε Δημοτικό Αστυνομικό

Απρόκλητη επίθεση από ομάδα περίπου δέκα πεζών ατόμων που φορούσαν κράνη, δέχθηκε σήμερα Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011 το πρωί 33χρονος Δημοτικός Αστυνομικός, στην οδό Αρριανού 24, (άνωθεν της Εγνατίας και πλησίον του ΑΠΘ) με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά. Το περιστατικό σημειώθηκε...

στις 11.00, όταν ύστερα από κλήση που έλαβε το τηλεφωνικό κέντρο της Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης για παράνομη στάθμευσης σε χώρο φορτοεκφόρτωσης, ο 33χρονος έσπευσε προκειμένου να επιληφθεί σχετικά.

Πριν ακόμη κατεβεί από το υπηρεσιακό του δίκυκλο, ο Δημοτικός Αστυνομικός δέχθηκε αναίτια επίθεση από ομάδα νεαρών που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους και αφού του επέφεραν χτυπήματα στο σώμα και στο πρόσωπο στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Άνδρες της Δημοτικής Αστυνομίας και αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. που ειδοποιήθηκαν από καταστηματάρχες και διερχόμενους πολίτες κατέφθασαν άμεσα στο σημείο της επίθεσης.

Στο δημοτικό αστυνομικό προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, που κλήθηκε στον τόπο του συμβάντος, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του.

Σχετική έρευνα για τις συνθήκες που σημειώθηκε το περιστατικό διενεργεί η αστυνομία.

Ετικέτες ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα