Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

ΣΤΗ... ΣΤΕΝΗ οι βιαστές της 16χρονης

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους οι τρεις νεαροί, ο 26χρονος Ηρακλειώτης και οι δύο 20χρονοι Αλβανοί τους οποίους η 16χρονη κοπέλα κατήγγειλε ότι μετείχαν στον ομαδικό βιασμό της, αφού πρώτα την ανάγκασαν να κάνει χρήση ναρκωτικών. Οι τρεις νεαροί αρνούνται τις κατηγορίες που τους αποδίδονται, ισχυριζόμενοι...

...οι μεν 20χρονοι ότι δεν έχουν καμία σχέση με το βιασμό της κοπέλας, ο μεν 26χρονος ότι όλα συνέβησαν με τη συναίνεσή της.

ΤΗΝ ΒΙΑΖΑΝ ΟΜΑΔΙΚΑΣύμφωνα με καταγγελία της 16χρονης, η οποία δηλώνει χρήστης ναρκωτικών ουσιών, το βράδυ του Σαββάτου στις Βασιλιές Ηρακλείου , ένας 26χρονος, με τον οποίο διατηρούσε κατά το παρελθόν προσωπική σχέση, της χορήγησε ενδοφλέβια δόση ηρωίνης και έπειτα, εκμεταλλευόμενος ότι η ανήλικη βρισκόταν υπό την επήρεια του ναρκωτικού και χωρίς δυνατότητα αντίδρασης, την εξανάγκασε σε συνουσία.

Στην συνέχεια, ο 26χρονος σύμφωνα με την καταγγελία, μετέφερε την ανήλικη σε τρία σπίτια, σε δυο διαφορετικές περιοχές του Ηρακλείου, όπου αφού παρέμειναν για διαφορετικά χρονικά διαστήματα, της έδωσε και άλλα ναρκωτικά.

Και στα 3 σπίτια και ενώ το κορίτσι ήταν ανίκανο να αντιδράσει, όπως κατήγγειλε βιάστηκε συνολικά από 15 ατομα...

www.psema.gr - Πηγή:

Ετικέτες , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα