Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Νέο πρόγραμμα διακοπών στην υδροδότηση εξέδωσε  ΕΥΑΘ. 








Έτσι μετά τον δήμο Νεάπολης Συκεών, που θα διακοπεί σήμερα η υδροδότηση, ακολουθούν περιοχές του Ευόσμου, που θα μείνουν χωρίς νερό αύριο.
Συγκεκριμένα, σημερα, από τις 08:00 έως τις 17:30,
θα πραγματοποιηθούν εργασίες λόγω κατασκευής νέου δικτύου ύδρευσης στις οδούς Επταπυργίου και Ανθέων του Δήμου Νεάπολης-Συκεών.
Ειδικότερα, θα υπάρξουν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Ανθέων –Παπανδρέου- Επταπυργίου και σε όλες τις παρακείμενες σε αυτές οδούς καθώς και σε όλη τη περιοχή του Αγίου Παύλου του Δήμου Νεάπολης- Συκεών.

Θα επηρεαστεί επίσης και τμήμα του δήμου Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα αυτό που περικλείεται από τις οδούς  Ακροπόλεως-Αγίας Σοφίας-Ολυμπιάδος-Αποστόλου Παύλου καθώς και όλες οι παρακείμενες σε αυτές οδοί.
Διακοπή νερού αύριο στον Εύσομο
Tην Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2011, από τις 8:00 έως 14:00 θα πραγματοποιηθούν εργασίες σύνδεσης αγωγών  του δικτύου ύδρευσης, στην οδό Ωκεανού και στην οδό Ερυμάνθου. Για τον λόγο αυτό θα υπάρξουν προβλήματα υδροδότησης στον Εύοσμο  και συγκεκριμένα στις οδούς Ερυμάνθου – Προέκταση Παπάγου – Ιππολύτη - Ωκεανού και σε όλες τις παρακείμενες σε αυτές οδούς του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου.
Επίσης, την Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2011, από τις 08:00 έως 15:00 θα πραγματοποιηθούν εργασίες συνδέσεων νέων αγωγών Φ110 του δικτύου ύδρευσης στην οδό Ακρίτα. Για τον λόγο αυτό θα υπάρξουν προβλήματα υδροδότησης στον Εύοσμο και συγκεκριμένα στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Γαμβέτα - Καραολή Δημητρίου – Ακρίτα - Άρεως του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου.
www.psema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα