Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Νέο Ραντεβού σήμερα στις 18.00 (Δείτε το LIVE)

Επιθέσεις δέχονται οι ιστοσελίδες των Αγανακτισμένων στο facebook, όπως καταγγέλουν οι διαχειριστές τους... Φαίνεται ότι κάποιους ενοχλούν. Μετά από τη χθεσινή εντυπωσιακή συγκέντρωση που σύμφωνα με υπολογισμούς έφτασε τις 100.000 άτομα, οι "αγανακτισμένοι" έδωσαν νέο ραντεβού σήμερα Δευτέρα στις 18.00. Το psema.gr και σήμερα θα μεταδώσει ζωντανά τις συγκεντρώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Επιθέσεις από άγνωστους χάκερ, δέχονται από το πρωί σήμερα οι ιστοσελίδες των "αγανακτισμένων" στο facebook. Το μεγαλύτερο κύμα των επιθέσεων συγκεντρώνει η ιστοσελίδα των "Αγανακτισμένων" στο Σύνταγμα που αγγίζει ήδη τους 100.000 φίλους. Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας, ανακοίνωσαν ότι ο ιστότοπος θα κατέβει προκειμένου να θωρακιστεί τεχνολογικά, ενώ  κατήγγειλαν ότι η σελίδα των "αγανακτισμένων" στο Facebook δέχεται επιθέσεις και είναι πιθανό να κατέβει για τεχνολογική θωράκιση. Οι διαχειριστές σημειώνουν ότι τους επιτίθενται και στους υπολογιστές τους.

Για να δείτε ζωντανά τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα πατήστε ΕΔΩ

Για να δείτε ζωντανά τη συγκέντρωση στο Λευκό Πύργο πατήστε ΕΔΩ

Επανάσταση από το διαδίκτυο...
"Οι διαδηλώσεις στέλνουν το μήνυμα ότι οι άνθρωποι παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους", δήλωσε στον Βήμα 99,5 ο Ν.Φακιολάς, διευθυντής Ερευνών του Ινστιτούτου Κοινωνικής Πολιτικής του ΕΚΚΕ τονίζοντας ότι το Διαδίκτυο είναι άμεσο, και όταν υπάρχουν ερείσματα για κινητοποίηση των πολιτών αυτό αποδίδει.(news247.gr)
"Το κίνημα των Αγανακτισμένων έχει δώσει το στίγμα του", υπογράμμισε προσθέτοντας ότι "είναι το μήνυμα ότι οι άνθρωποι παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους, διαμαρτύρονται έντονα, διεκδικούν τα δικαιώματά τους. Επομένως ήδη έχει πετύχει έναν βασικό στόχο: να κινητοποιήσει τους πολίτες".

Ετικέτες ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα