Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις γίνονται σήμερα από την Τροχαία στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης και στο κέντρο της πόλης., λόγω της περιφοράς των επιταφίων από τους ναούς.







Στο κέντρο της πόλης θα ισχύσουν μέτρα που θα ρυθμίζουν την κυκλοφορία και θα απαγορεύουν τη στάθμευση των αυτοκινήτων λόγω της περιφοράς των επιταφίων από τους ναούς του Αγίου Μηνά, του Αγίου Δημητρίου, της Αγίας Σοφίας και της Μητρόπολης.







Από τις 4.30 το απόγευμα και μέχρι την ολοκλήρωση της περιφοράς του Επιταφίου από τον Αγιο Μηνά, θα διακόπτεται η κυκλοφορία στις οδούς Ιωνος Δραγούμη, Αγίου Μηνά, Κατούνη, Τσιμισκή, από Κατούνη μέχρι Κομνηνών, Ελ. Βενιζέλου και Εγνατία, από πλατεία Δημοκρατίας μέχρι Ελ. Βενιζέλου, ενώ από τη 1.30 το μεσημέρι θα απαγορεύεται η στάθμευση στις οδούς Ιωνος Δραγούμη (από Ερμού μέχρι Αγ. Μηνά), Αγίου Μηνά (από Ιωνος Δραγούμη μέχρι Κατούνη) και Κατούνη (από Αγίου Μηνά μέχρι Τσιμισκή).






Από τις 8.30 το βράδυ και μέχρι την ολοκλήρωση της περιφοράς του Επιταφίου από τον Αγιο Δημήτριο θα διακόπτεται σταδιακά η κυκλοφορία στις οδούς Αγίου Δημητρίου, Ελευθερίου Βενιζέλου, Ολύμπου και Πελοποννήσου, ενώ από τις 3.30 το μεσημέρι θα απαγορεύεται η στάθμευση στις οδούς Αγίου Δημητρίου (από το ύψος της εκκλησίας μέχρι τη Μακεδ. Αμύνης), Πελοποννήσου (στη δεξιά πλευρά με την κατεύθυνση κυκλοφορίας από Ολύμπου μέχρι Αγ. Δημητρίου) και Ολύμπου (στη δεξιά πλευρά από Ελ. Βενιζέλου μέχρι Παπαγεωργίου).






Από τις 8 το βράδυ και μέχρι την ολοκλήρωση της περιφοράς του Επιταφίου του Αγίου Γρηγορίου Παλαμά (Μητρόπολη) θα διακόπτεται η κυκλοφορία στις οδούς Αγία Σοφίας, Λεωφόρο Νίκης από Αγίας Σοφίας μέχρι Βογατσικού, Βογατσικού, Κούσκουρα, Τσιμισκή και Αγίας Σοφίας, ενώ από τις 3.30 το μεσημέρι θα απαγορεύεται η στάθμευση στις οδούς Αγίας Σοφίας (από Μητροπόλεως μέχρι Κορομηλά), Βογατσικού (στην αριστερή πλευρά με κατεύθυνση κυκλοφορίας από Μητροπόλεως μέχρι Τσιμισκή και Κούσκουρα (στην αριστερή πλευρά από Μητροπόλεως μέχρι Τσιμισκή).






Από τις 8.30 το βράδυ και μέχρι την ολοκλήρωση της περιφοράς του Επιταφίου από την Αγία Σοφία θα διακόπτεται σταδιακά η κυκλοφορία στις οδούς Αγίας Σοφίας, Ερμού, Τσιμισκή από την πλατεία της ΧΑΝΘ μέχρι την Αριστοτέλους, Π. Π. Γερμανού, Π. Μελά, Μακένζυ Κινγκ και Κεραμοπούλου.














www.psema.gr - Πηγή:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα