Σάββατο 30 Απριλίου 2011

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ συνεδρίαση της Διοικούσας της ΝΔ

Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ βουλευτών και στελεχών ώστε να μην δημιουργούνται παρερμηνείες και αντιφάσεις σχετικά με τον προγραμματικό λόγο του κόμματος στο νομό Θεσσαλονίκης, θα βρεθεί στο επίκεντρο  της συνεδρίασης της Διοικούσας Επιτροπής της Ν.Δ. Νομού Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί τελικά το ερχόμενο Σάββατο στα γραφεία της, στην οδό Μητροπολίτου Ιωσήφ 8. Η σημερινή συνεδρίαση αναβλήθηκε λόγω...
λόγω έκτακτης μετάβασης του Προέδρουτης Διοικούσας Επιτροπής της Ν.Δ. Νομού Θεσσαλονίκης, Δημήτρη Βαρτζόπουλου, στην Αθήνα.
Μεταξύ των υπολοίπων θεματών που θα συζητηθούν στην επόμενη συνεδρίαση της Διοικούσας είναι ο προγραμματισμός εκδηλώσεων κατά θεματική ενότητα, ο προγραμματισμός των επόμενων συνεντεύξεων τύπου και θέματα Οικονομικών και Υποδομών.

Στο μεταξύ όπως ανακοινώθηκε την ερχόμενη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία της ΔΕ ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης Στράτος Γρομπανόπουλος και ο Πρόεδρος της ΔΕ Δημήτρης Βαρτζόπουλος θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη Τύπου με αφορμή τις επικείμενες φοιτητικές εκλογές. Στη συνέντευξη -εκτός από την φοιτητική κάλπη- θα επισημανθούν ζητήματα που αφορούν τη νεολαία της Θεσσαλονίκης και τα προβλήματα που  αντιμετωπίζει, ενώ θα γίνει αναφορά στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

www.psema.gr

Ετικέτες , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα