Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΚ : "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" ΤΩΡΑ ΚΑΙ ....ΣΤΗ ΔΕΗ

Μετά τα διόδια και τις αστικές συγκοινωνίες, το κίνημα «Δεν πληρώνω» κάνει την εμφάνισή του και για τους λογαριασμούς της ΔΕΗ που μένουν απλήρωτοι από ποσοστό Ελλήνων πολιτών που σοκάρει!
Μάλιστα το κίνημα προσπαθεί να οργανωθεί στέλνοντας σε χιλιάδες κινητά ένα μήνυμα που αναφέρει: «Δεν Πληρώνω: Aυτό το μήνα δεν πληρώνουμε το λογαριασμό ΔΕΗ. Η αύξηση στα τιμολόγια είναι παράλογη. Προώθησε το!»

 

Βέβαια η αλήθεια είναι πως πολλοί δεν περίμεναν το κίνημα για να μην πληρώνουν τους λογαριασμούς καθώς κάποιοι από αυτούς όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, δεν είναι σε θέση να τους πληρώσουν!!!
 

Σύμφωνα μάλιστα με τα στοιχεία-σοκ που δημοσίευσε η εφημερίδα ΕΘΝΟΣ, ένας στους τρεις καταναλωτές (το 31,18%) στην Αττική, δεν μπορεί να εξοφλήσει τα «καυτά» τιμολόγια του ηλεκτρικού και τον αναμένει… το σκοτάδι.
 

Στον Πειραιά και στα νησιά το ποσοστό φτάνει το26,79%, στην Κεντρική Ελλάδα το 24,69%, στην Πελοπόννησο και την Ήπειρο έχουν ανεξόφλητους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος το 23,77% των καταναλωτών και στη Μακεδονία - Θράκη το 21,42% των καταναλωτών!  

Να φανταστείτε ότι μόνο τον Ιούνιο 1.094.585 καταναλωτές, δεν μπόρεσαν να πληρώσουν τον λογαριασμό της ΔΕΗ. Η κατάσταση αναμένεται να επιδεινωθεί με την αύξηση της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος…

www.psema.gr 

Πηγή:star

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα