Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Δύο Αφγανοί στη φάκα για τον φόνο του Καντάρη

"Κελάϊδησαν" οι κλεπταποδόχοι και οι αστυνομία έφτασε στα ίχνη τους. Ομολόγησαν την ενοχή τους. Αναζητείται τώρα Πακιστανός...


Δύο Αφγανοί και ένας Πακιστανός είναι, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι δράστες της στυγερής δολοφονίας του 44χρονου Μανώλη Καντάρη, στις 10 Μαΐου, στην οδό Ηπείρου των Αθηνών, λίγο πριν συνοδεύσει την ετοιμόγεννη γυναίκα του στο μαιευτήριο. 

Στα χέρια της αστυνομίας είναι οι δύο Αφγανοί, ένας εκ των οποίων είχε πρόσφατα αποφυλακιστεί με ευνοϊκούς όρους από τις φυλακές Κασσαβέτειας, όπου εκρατείτο για εμπόριο χασίς. 

Η Ασφάλεια έφτασε στα ίχνη τους, συλλέγοντας πληροφορίες από κλεπταποδόχους στους οποίους απευθύνθηκαν οι δράστες, για να πουλήσουν την κάμερα που είχαν αφαιρέσει από το θύμα τους. 

Οι δύο συλληφθέντες ομολόγησαν μεν τη συμμετοχή τους στο περιστατικό, όμως υποστηρίζουν ότι φυσικός αυτουργός της άγριας δολοφονίας του 44χρονου είναι ο Πακιστανός που διαφεύγει τη σύλληψη. 

Ωστόσο, από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας προκύπτει ότι ο «βασικός» δράστης είναι ο 27χρονος συλληφθείς.
Στο μεταξύ, σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο «Σωτηρία» ο 38χρονος κοσμηματοπώλης, ο οποίος έπεσε χθες το μεσημέρι θύμα ένοπλης ληστείας στο κατάστημά του στα Πατήσια. Οι δράστες ήταν τρεις και πυροβόλησαν τον άνδρα πολλές φορές στο στήθος, όταν αυτός προσπάθησε να τους εμποδίσει.

www.psema.gr - Πηγή:kathimerini.gr

Ετικέτες , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα