Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

ΓΙΑΤΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ;

Στη θάλασσα κατέληξε αυτοκίνητο με δύο επιβαίνοντες αργά χθες το βράδυ στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης στο ύψος του Μεγάρου Μουσικής. Το λιμεναρχείο κλήθηκε  να παρέμβει τρεις  φορές μέσα σε ένα 24ωρο, αλλά αυτή τη φορά δεν επρόκειτο για υπόθεση  απόπειρας αυτοκτονίας, όπως τις δύο προηγούμενες. (Χθες επίμων αυτόχειρας αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει και τελικά  η δεύτερη απόπειρα στάθηκε μοιραία για τη ζωή του) Επρόκειτο για κάτι άλλο... Άραγε γιατί πέφτουν συχνά τα οχήματα στη θάλασσα στο ύψος του Μεγάρου;

Μόλις έγινε γνωστό το συμβάν στο σημείο έσπευσαν άντρες του Λιμεναρχείου με περιπολικό όχημα. Όπως διαπίστωσαν όμως λίγο νωρίτερα οι δύο επιβαίνοντες, ηλικίας περίπου 30 ετών, είχαν ήδη ανασυρθεί από το αυτοκίνητο με τη βοήθεια διερχόμενου πολίτη και ήταν καλά στην υγεία τους.
Το όχημα, όπως έγινε γνωστό, πρόκειται να ανελκυστεί με μέριμνα του ιδιοκτήτη του, ωστόσο τα αίτια της πτώσης του δεν έχουν γίνει γνωστά. Κατά την προανάκριση οι λιμενικοί ελπίζουν να βγάλουν άκρη από τις καταθέσεις των δύο ατόμων που επέβαιναν στο αυτοκίνητο. Να σημειωθεί πάντως ότι πολλά είναι τα περιστατικά που έχουν σημειωθεί στην συγκεκριμένη περιοχή και μάλλον δεν είναι τυχαία. Είναι "κοινό μυστικό" ότι στο σημείο καταλήγουν κάθε βράδυ αρκετά (παράνομα και όχι μόνο) ζευγάρια, προκειμένου να απολαύσουν τον έρωτα τους υπό το φως της σελήνης που καθρεφτίζεται  ειδυλλιακά στα σκοτεινά νερά του Θερμαϊκού... Ενίοτε μέσα στην παραζάλη, λύνεται το... χειρόφρενο!
 

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα