Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΕΙΧΑΝ "ΑΔΕΙΑΣΕΙ" ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ


Συνελήφθησαν  έπειτα από καταδίωξη και εκτεταμένες αναζητήσεις στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, τέσσερα άτομα, δύο αλλοδαποί 21 και 19 ετών, ένας 21χρονος ομογενής κι ένας 19χρονος ημεδαπός, για Kλοπή”. 



Συγκεκριμένα, περιπολούντες αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ανάληψης, διαπίστωσαν διάρρηξη καταστήματος παροχής υπηρεσιών διαδικτύου και εντόπισαν τους προαναφερόμενους συλληφθέντες να αφαιρούν ηλεκτρονικές συσκευές (τηλεοράσεις, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, παιχνιδομηχανές), τις οποίες μετέφεραν σε όχημά τους. Κατά την προσέγγιση των αστυνομικών στο σημείο, οι προαναφερόμενοι τράπηκαν σε φυγή. Ακολούθησε καταδίωξη κατά την οποία συνελήφθη ο 21χρονος αλλοδαπός, ενώ έπειτα από εκτεταμένες αναζητήσεις, εντοπίστηκαν σε τρείς οικίες της ευρύτερης περιοχής και συνελήφθησαν, οι τρείς συνεργοί του. Επίσης, σε έρευνες που ακολούθησαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα (4) ομοιώματα πυροβόλων όπλων.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

www.psema.gr - Πηγή:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα