Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

ΣΤEΝΑΖΟΥΝ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΩΝ, ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Εκατοντάδες μεταποιητικές επιχειρήσεις στη Βόρεια Ελλάδα αναγκάζονται να περιορίσουν δραστικά την παραγωγική τους λειτουργία, εξαιτίας των σοβαρών ελλείψεων σε καύσιμά και πρώτες ύλες.
 Όπως υποστηρίζει ο Σύνδεσμος Βιομηχάνων Βορείου Ελλάδος ( ΣΒΒΕ), το τελευταίο 48ωρό οι επιχειρήσεις τις Βόρειας Ελλάδας έχουν ουσιαστικά σταματήσει την παραγωγή εξαιτίας εξαιτίας των νέων κινητοποιήσεων των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων.
 «Η απεργία δημιουργεί ζημιές ανυπολόγιστης αξίας σε επιχειρήσεις όλων των κλάδων. Παρά τις πρόσφατες δηλώσεις των κυβερνητικών στελεχών, η επίταξη των οχημάτων, δηλαδή η εφαρμογή του νόμου, δεν λειτούργησε, ούτε και σήμερα λειτουργεί», υπογραμμίζουν διοικητικά στελέχη του οργανισμού.
Ο ΣΒΒΕ, λοιπόν, ζητά την άμεση έναρξη διαλόγου μεταξύ της κυβέρνησης και της συνδικαλιστικής ηγεσίας των απεργών, ώστε να λήξουν οι κινητοποιήσεις, που δημιουργούν κινδύνους για απώλεια πελατών και θέσεων εργασίας.
Αυτό που μένει να δούμε είναι μέχρι πότε θα μπορέσουν οι ελληνικές επιχειρήσεις να κρατούν τα ρολά ανοιχτά υπό το βάρος τέτοιων πιέσεων που δέχονται καθημερινά.

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα